Welkom op mijn Blog over zeevissen. Mijn naam is Kees de Mol en ik woon in de achtertuin van Katwijk aan Zee. In deze blog wil ik u laten zien hoe ik het zeevissen beleef. Ik wens u allen veel leesplezier. Heeft u een tip of wilt u reageren, laat dan eens een berichtje achter.


Video's

woensdag 30 mei 2012

Helaas weer geen vis

Vandaag twijfel ik er toch aan of ik mijn blog niet beter De niets-vangende Mol kan gaan noemen. Ik had nog aas over van de gehandicapten visdag en besloot om dat vanavond op te gaan vissen op het Katwijkse strand. Heerlijk weertje en een opkomend tij dus dat moest goedkomen. Ik ben gaan staan voor restaurant de Deining en toen ik aankwam zag ik dat het water misschien wat ondiep was maar wel met veel verschillende stroomplekken en dat zou voor de zeebaars ideaal moeten zijn.


Om 19 uur ging de eerste hengel er in voorzien van een 3-haaks wapperondelijn en een paar mooie dikke zagers erop. Even later de tweede hengel voorzien van eenzelfde onderlijn en het vissen kon beginnen.
Helaas kan ik u nu geen prachtig verhaal vertellen over aanbeten, tikken en mooie vangsten want het bleef 2 uur lang doodstil en na 2,5 uur ben ik maar naar huis gegaan.
Ik hoop dat het in de toekomst toch een beetje beter zal gaan want ik denk er hard over om de boel op zolder te gooien en het vissen te laten voor wat het is.

Groeten, Kees

2 opmerkingen:

 1. Kop, op Kees! Volgende keer beter. 2,5 uur is niet echt lang, kan net de slechtste periode geweest zijn en dan opeens begint het te lopen.Vaak in de schemering wordt het beter. Maar goed, kan me voorstellen dat je dan baalt, heb ik ook weleens als het een tijd lang niets is.

  Vis greetz,

  Willem

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kees ik heb een avond eerder bij paal 14 gevist,moest het na twee uurtjes opgeven door de lijnen vol met apenhaar
  Willem b

  BeantwoordenVerwijderen